جهان امروزی رو به سمت ماشینی شدن آورده است و هر روز شاهد پیشرفت های چشمگیری در حوزه صنعت می باشیم. یکی از ابزارآلات و تجهیزاتی که در صنعت امروزه بسیار کاربرد دارد؛ ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter یا سنسور فشار ( پرشر ترانسدیوسر ) می باشد که در انواع مختلف خود به اندازه گیری فشار می پردازد تا بتوان با بهره گیری از آن در حوزه های مختلف صنعت از آن استفاده کرد.

رشد و پیشرفت تکنولوژی ها در زندگی ماشینی امروز

دنیای بشریت روز به روز به سمت صنعتی شدن و ماشینی شدن به پیش می رود. هر چقدر به سمت جلو به پیش می رویم؛ این صنعتی شدن زندگی بیشتر نمود پیدا می کند. با توجه به همین پیشرفت های روزافزون علوم و فناوری های نوین است که جهان امروز به سمت صنعتی شدن خیز برداشته است تا با حذف اپراتور به سمت اتوماسیون در حرکت باشد. ابزارآلات و تجهیزات بسیار زیادی هستند که در این زمینه مورد استفاده بشریت قرار می گیرند تا با بهره گیری از هر یک از آن ها بتوان با سهولت بیشتر و با سرعت به مراتب بالاتری کارها را به پیش برد. یکی از همین ابزارآلات مورد استفاده بشر در راستای صنعتی شدن ترانسمیتر فشار می باشد که به منظور اندازه گیری نمودن کمیت فشار مورد استفاده قرار می گیرد. هر چند که برای این منظور می توان از ابزارآلات زیاد دیگری هم استفاده کرد ولی استفاده از ترانسمیتر فشار نیز از جمله راه های پیش رو به شمار می آید که با استفاده از آن می توان رو به ارائه این کار آورد. برای آن که بیشتر با این ابزار مورد استفاده در حوزه صنعت آشنا گردیم؛ بهتر است که ادامه مطالب ارائه شده در زیر را تا انتهای آن مطالعه کنیم تا با ترانسمیتر اختلاف فشار و قیمت خرید و فروش آن و در نهایت نحوه نصب و راه اندازی پرشر ترانسمیتر فشار بیش از پیش آشنا گردیم. پس با ما همراه باشید.

آشنایی با ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter

یکی از مهمترین تجهیزات و ابزارآلات مورد نیاز در حیطه ابزار دقیق، پرشر ترانسدیوسر یا ترانسمیتر فشار اختلاف فشار و سایر سنسورهای دما می باشد که این ابزار کارآمد و مفید در حوزه صنعت، همان طور که از نام آن برمی آید، به منظور کنترل و نمایش دادن یک سری مقادیر مختلف در خصوص کمیت ها و فشار استفاده می شود. بنابراین با توجه به این مسئله که ما همه روزه شاهد پیشرفت های محسوسی در زمینه علومی نظیر فیزیک و مکانیک هستیم؛ ابزارآلات مدرنی در حوزه صنعت به کار گرفته می شود که همه آن ها دنیای امروز را به سمت اتوماسیون صنعتی به پیش می برد. ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter نیز از جمله این گونه ابزارآلات به شمار می آید که جزء سنسورهای فشاری به شمار می آید که در حوزه ابزار دقیق مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter می توان نسبت به کمیت فشار در فرآیند های مختلف مطلع شد. چرا که روی این ابزار دقیق و کارآمد، میزان کمیت فشار درج گردیده است.

به پرشر ترانسدیوسر، پرشر ترانسمیتر معادل واژه انگلیسی Pressure Transmitter نیز اطلاق می گردد. توضیح اینکه لفظ ترانسمیتر خود مشتق شده از دو واژه انگلیسی می باشد که عبارتند از: Transfer و Meter. پس معنای کلی ترانسمیتر به این صورت می باشد که ابزار یا یکی از تجهیزات مورد استفاده در حوزه صنعت به شمار می آید که یک کمیت فیزیکی را اندازه گیری می کند. به همین علت نام Metering را روی آن نهاده اند و نیز این ابزار را معمولا به یک مکانی دورتر شبیه اتاق کنترل انتقال می دهند. به همین علت نام Transfer را روی آن نهاده اند. با ذکر این توضیحات بیشتر با پرشر ترانسدیوسر آشنایی صورت گرفت. بنابراین به طور کلی ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter یا همان پرشر ترانسمیتر به منظور اندازه گیری فشار ممکن و نیز تولید یک سیگنال الکتریکی مورد استفاده قرار می گیرد که در ادامه به تفصیل در خصوص این ابزار توضیحات تکمیلی آورده می شود.

آشنایی با ترانسمیتر فشار
آشنایی با ترانسمیتر فشار
آشنایی با ترانسمیتر فشار

سنسورهای فشار

پیشتر یادآور شدیم که از وجود دستگاهی به نام پرشر ترانسدیوسر به عنوان یکی از سنسورهای دما مورد استفاده قرار می گیرد. حال مسئله را اندکی بازتر کرده تا به طور دقیق تر در خصوص انواع سنسورهای فشار و نیز اختلاف آن ها سخن به میان آوریم. پیش از هر چیز لازم به توضیح است که سنسور فشار به طور کلی چیست و چه کاربردی دارد؟ ساده ترین و متداول ترین پاسخ برای طرح این سوال، ذکر این مسئله است که سنسور فشار دستگاهی می باشد که با استفاده از آن می توان حالت فیزیکی را به سیگنال الکتریکی تبدیل ساخت که این تغییر حالت را با ابزارهایی به مانند ترانسدیوسر، ترانسمیتر و سوئیچ فشار صورت می بخشند که جزء انواع سنسورهای فشار به شمار می آید. بنابراین شما می توانید سنسور فشار را  در انواع مختلف آن خریداری نموده و از وجود این دستگاه کارآمد در حوزه صنعت استفاده به عمل آورید. حال این جا مسئله ای مطرح می گردد که چه تفاوت هایی میان انواع مختلف سنسورهای فشار وجود دارد؟ در ادامه به علت وجود تمایز میان ترانسمیتر با ترانسدیوسر به ارائه وجوه تفاوت و تمایز موجود میان این دو نوع سنسورهای فشار پرداخته می شود تا با ذکر عمده ترین تفاوت های میان این دو نوع ابزارآلات مورد استفاده در حوزه صنعت بتوان بهتر و بیشتر با ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter آشنا شد.

عمده ترین تفاوت های میان ترانسمیتر فشار با ترانسدیوسر

همان طور که گفته شد؛ هر یک از تجهیزات نامبرده شده زیر مجموعه سنسورهای فشار می باشند. به هیمن علت گاهی اوقات پیش می آید که هر یک از این ابزارها را به جای دیگری به کار می گیرند. همین مطلب شاید در وهله نخست شما را دچار سرگردانی و نبود اختلافاتی میان این ابزارها کند. ولی اگر به طور کلی دقیق تر مسئله را شفاف سازی کنیم؛ متوجه خواهیم شد که تفاوت هایی میان این ابزارها وجود دارد که ذکر هر یک از آن ها سبب تمایز میان این مدل های سنسور فشار با یکدیگر می شود. پس هر چند که هر یک از این اصطلاحات نامبرده شده به منظور اندازه گیری فشار با تغییر حالت در ولتاژ یا جریان صورت می گیرند؛ ولی تفاوت هایی هم میان هر یک از آن ها وجود دارد که در این بین با توجه به اینکه تمرکز ما در این برگ نوشته بیشتر روی پرشر ترانسدیوسر می باشد؛ تنها به تفاوت میان ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter با ترانسدیوسر فشار پرداخته می شود و از تفاوت هر یک از آن ها با سوئیچ فشار و سایر حسگرهای موجود اجتناب ورزیده ایم.

به طور کلی می توان گفت که ترانسدیوسر نوعی مبدل به حساب می آید که با استفاده از آن می توان تغییرات موجود در یک کمیت فیزیکی را به یک سیگنال الکتریکی تقویت نشده تبدیل ساخت. این نوع از سنسورهای فشار برخلاف پرشر ترانسدیوسر به عنوان یک سیگنال غیر استاندارد به شمار می آیند که حتی قابلیت انتقال به تجهیزات و کنترل کننده ها را در مسیرهای طولانی هم ندارند. این در حالی است که ترانسمیتر به عنوان یک ابزاری کارآمد به حساب می آید که کار اصلی آن اندازه گیری نمودن کمیت فیزیکی است و سپس آن را به یک سیگنال الکتریکی یا نیوماتیکی استاندارد و تقویت شده تبدیل می سازد. به همین جهت است که سیگنال خروجی ترانسمیتر ها را – برخلاف آن چه در خصوص ترانسدیوسرها خواندیم، می توان در فواصل مکانی دورتر هم به کنترل کننده ها و تجهیزات نصب شده انتقال داد. بنابراین تفاوت هایی میان این دو نوع سنسور فشار وجود دارد.

کاربرد ترانسمیتر فشار

همان طور که خواندیم؛ پرشر ترانسدیوسر به عنوان دستگاهی به شمار می آید که به منظور اندازه گیری فشار گاز به مایع مورد استفاده قرار می گیرد. وجود همین فشار به عنوان نیرویی در جهت متوقف ساختن مایع از گسترش آن به شمار می آید. بنابراین دستگاه پرشر ترانسدیوسر به عنوان یک مبدل عمل می کند که کاربرد عمده آن در مصارف صنعتی است. پرشر ترانسدیوسر به این صورت است که از وجود این دستگاه می توان به منظور کنترل و نظارت بر هزاران مجموعه و برنامه های کاربردی مختلف به طور روزمره در مصارف مختلف صنعتی استفاده به عمل آورد. بنابراین وجود این دستگاه در حوزه صنعت بسیار مورد توجه قرار گرفته است. ضمن اینکه سنسور این دستگاه نیز این قابلیت را دارد که به صورت غیر مستقیم رو به اندازه گیری متغیرهای دیگری نظیر جریان مایع و گاز، سرعت، سرعت آب و ارتفاع آورد. به همین دلیل است که وجود دستگاهی به نام ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter کاربردهای بسیار زیادی در حوزه صنعت داشته و از وجود آن توانسته اند که کارهای بسیار زیادی را سر و سامان بخشند. به طور کلی اگر در نظر بگیریم می توان از وجود چنین دستگاهی در غالب فرآیندهای شیمیایی و نیز برخی از مصارف موجود در ماشین آلات به جهت عملکرد صحیح و بدون نقص و نیز جلوگیری به عمل آوردن از رخ دادن فاجعه ای جبران ناپذیر بر حسب افزایش یا کاهش چشمگیر فشار استفاده به عمل آورد. بنابراین اندازه گیری فشار به وسیله ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter می تواند بسیار کارساز واقع شود و از بروز رخدادی فاجعه آور جلوگیری نماید.

کاربرد ترانسمیتر فشار
کاربرد ترانسمیتر فشار
کاربرد ترانسمیتر فشار

انواع ترانسمیتر فشار

پس از آن که با پرشر ترانسدیوسر و کاربرد عمده آن در مصارف مربوط به صنعت آشنا شدیم؛ جالب است بدانید که پرشر ترانسدیوسر یا همان پرشر ترانسمیتر که به منظور اندازه گیری اختلاف فشار مورد استفاده قرار می گیرد؛ به طور کلی به سه دسته کلی تقسیم پذیر است که عبارتند از: سنسور فشار قلمی، ترانسمیتر دیافراگمی و نیز ترانسمیتر اختلاف فشار DP که هر یک از آن ها توضیحات خاص خود را دارند. علاوه بر آن پرشر ترانسمیتر نیز می توان به دو صورت ابسولوت و یا گیج باشد که نوع هر یک از آن ها با یکدیگر متفاوت می باشد. بنابراین در صورتی که به دنبال خرید و استفاده از سنسور فشار هستید و می خواهید با خرید این دستگاه، آن را برای مصارف خود در حوزه صنعت به کار ببندید؛ می بایست با در نظر گرفتن فاکتورهای لازم و نیز انواع و اقسام مختلف آن ها سرانجام ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter مورد نظر خود را انتخاب و مراتب را به جهت خرید آن برای خود هموار سازید تا انتخاب شایسته ای را در پیش روی داشته باشید. ما در ادامه از میان انواع مختلف ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter رو به ارائه معرفی ترانسمیتر اختلاف فشار آورده ایم تا این نوع از ترانسمیتر ها را بیشتر و بهتر بشناسیم.

آشنایی با ترانسمیتر اختلاف فشار

همان طور که گفته شد؛ ترانسمیتر اختلاف فشار یکی از انواع سه گانه ترانسمیتر ها به شمار می آید که به آن ترانسمیتر اختلاف فشار DP گفته می شود. عبارت اختصاری DP از دو واژه انگلیسی Differential Pressure گرفته شده است که به همان معنای ترانسمیتر اختلاف فشار می باشد. این نوع از ترانسمیترها دارای دو ورودی می باشند که به طور کلی اختلاف این دو نوع فشار را روی صفحه نمایشگر نشان می دهند. به همین جهت است که از ترانسمیتر اختلاف فشار بیشتر به منظور کاربردهای عمده ای نظیر: تست های نشتی و یا اندازه گیری سطح مخازن و کاربردهایی از این دست استفاده به عمل می آورند. به طور کلی می توان اذعان داشت که ترانسمیتر اختلاف فشار می تواند یکی از اصلی ترین تجهیزات ابزار دقیق به شمار آید که با استفاده از آن می توان به منظور اندازه گیری پارامترهای مشخص شده دیگری استفاده به عمل آورد. ترانسمیتر اختلاف فشار به جهت این مسئله که در نوع اندازه گیری های فلو و سطح مایعات دقت نظر و تکرار پذیری را به عنوان دو فاکتور و مزیت منحصر به فرد مدنظر قرار می دهند؛ در حوزه صنعت نسبت به سایر ترانسمیترهای فشار کاربرد وسیع تری دارند و بیشتر مورد استفاده واقع می گردند.

آشنایی با ترانسمیتر اختلاف فشار
آشنایی با ترانسمیتر اختلاف فشار
آشنایی با ترانسمیتر اختلاف فشار

نکاتی کلیدی پیش از خرید پرشر ترانسدیوسر

با توجه به این مسئله که از ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter در حوزه صنعت زیاد استفاده می شود؛ معمولا می بایست پیش از خرید این نوع از دستگاه ها فاکتورها و معیارهای زیادی را در نظر گرفت تا با توجه به این فاکتورهای لازم پیش از خرید پرشر ترانسدیوسر اقدام به خرید این نوع از دستگاه ها آورد. از جمله نکات کلیدی مورد نیاز و عواملی که حتما پیش از خرید سنسور فشار می بایست مورد توجه واقع گردند؛ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کالیبره کردن

همان طور که در توضیحات مربوط به تفاوت میان ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter با ترانسدیوسر گذشت؛ یکی از اصلی ترین تفاوت هایی که میان این دو نوع از سنسورهای فشار وجود داشت، ذکر همین مسئله بود که در ترانسمیتر فشار برخلاف ترانسدیوسر امکان کالیبره کردن و تقویت کردن وجود دارد و یک سیگنال استانداردی به شمار می آید. بنابراین پیش از خرید پرشر ترانسدیوسر لزوما می بایست به این مسئله توجه شود که امکان کالیبره کردن در این دستگاه وجود داشته باشد تا بتوان به آن به عنوان یک دستگاهی کارآمد حساب باز کرد و با فراغ بال و اطمینان خاطر بالا آن را خریداری نمود.

  • جنس کپسول مورد استفاده در آن ها

معمولا جنس کپسول مورد استفاده در پرشر ترانسدیوسر، استیل می باشد که شما بهتر است پیش از انتخاب و خرید دستگاه ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter نسبت به جنس استیل دستگاه مورد نظر اطمینان حاصل کنید تا از سلامتی و تضمین دستگاه مورد نظر خیال خود را آسوده خاطر نمایید.

  • میزان گستره اندازه گیری

میزان رنج و گستره اندازه گیری فشار نیز از دیگر عوامل دخیل در انتخاب شما می باشد که شما می بایست بر حسب نوع کاربرد و استفاده ای که از دستگاه مورد نظر دارید؛ مناسب ترین نوع آن را برای خود خریداری نموده و به خوبی از وجود آن در مصارف مربوط به حوزه صنعت استفاده مفید و به جایی به عمل آورید.

  • دقت عملکرد

یکی از مهمترین کارکردهایی که یک سنسور فشار می بایست حتما داشته باشد؛ میزان دقت عملکرد آن هاست. هر چقدر دستگاه خریداری شده شما بتواند دقت عملکرد بالاتری داشته باشد؛ طبیعتا شما را در تصمیم گیری های خود در حیطه تخصصی مربوط به صنعت بیشتر یاری می کند. به همین علت همواره توصیه می شود که پیش از خرید دستگاه ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter به این مسئله توجه و اهتمام ورزیده شود که حتما دستگاهی را خریداری نمایید که از دقت بالایی در خصوص اندازه گیری فشار بهره مند بوده باشد تا به شما آمار و ارقام های دقیق و منسجم تری را ارائه دهد تا بتوانید از آن ها به خوبی در حوزه های مختلف بهره مند شوید.

  • هوشمند بودن

دستگاه پرشر ترانسدیوسر در صورت هوشمند بودن یا بهره مندی از وجود قابلیت اسمارت در دستگاه مورد نظر می تواند بستری مناسب در اختیار شما قرار دهد تا شما از وجود هوشمند بودن این دستگاه به خوبی بهره مند شوید. بنابراین بهتر است پیش از خرید سنسور فشار این گزینه را نیز در نظر داشته باشید .

  • محدوده اندازه گیری

محدوده اندازه گیری دستگاه پرشر ترانسدیوسر نیز به طور کلی متفاوت می باشد و این کاملا دست شماست که بر حسب نوع نیاز خود از این دستگاه، محدوده اندازه گیری مناسب و دقیقی را انتخاب کنید تا بتواند پاسخگوی نیاز شما گردد. به هنگام خرید این محصول محدوده اندازه گیری فشار مورد نیاز خود را به متولیان فروش ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter اعلام کنید تا دستگاهی باب میل شما و متناسب با نیازهای شما را پیشنهاد کنند.

قیمت خرید و فروش ترانسمیتر فشار

در کنار هر یک از عوامل مختلفی که در بالا ذکر شد؛ عوامل بسیار زیاد دیگری نیز در این راستا وجود دارند که خود می توانند در تصمیم گیری شما تأثیر مثبتی بگذارند. با توجه به نوسانات مالی و تغییرات لحظه ای قیمت ها نمی توان قیمت مشخصی را برای خرید و فروش ترانسمیتر فشار برآورد نمود. اما علاوه بر موارد بالا که در خصوص پارامترهای تأثیرگذار پیش از خرید ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter نامبرده شد؛ به هنگام خرید دستگاه پرشر ترانسدیوسر می بایست یک سری فاکتورهای دیگر را نیز در نظر داشته باشید که هر یک از این فاکتورها خود می تواند در قیمت گذاری دستگاه مورد نظر دخیل باشد. این موارد عبارتند از:

  1. مثبت یا منفی بودن فشار
  2. مطلق یا نسبی بودن فشار
  3. ورودی و خروجی
  4. سایر اتصال دستگاه مورد نظر
  5. سیال فرآیند
  6. دیافراگمی یا معمولی بودن دستگاه مورد نظر و نیز سایر انواع و اقسام مختلف دستگاه مورد نظر با کارکردهای خاص مربوط به هر یک از آن ها
  7. رنج فشار یا دمای کاری دستگاه مربوطه
  8. متریال مورد نیاز در دستگاه سنسور فشار و سایر قابلیت ها و امکانات ویژه آن
  9. برند ساخت و تولید دستگاه ترانسمیتر فشار
  10. نوع خورندگی ماده در رابطه با سنسور
  11. نوع خروجی مورد نیاز برای دستگاه مربوطه
  12. و…

هر یک از این عوامل به طور کلی روی قیمت ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter تأثیرات خود را می گذارند و سبب اختلاف قیمت در دستگاه مورد نظر شده اند. بنابراین در صورتی که می خواهید این دستگاه را برای مصارف موجود خود در حوزه های مربوط به صنعت مورد استفاده قرار دهید، پیش از خرید دستگاه حتما به موارد گفته شده دقت نظر داشته باشید تا دستگاهی بر حسب نوع نیاز خود را خریداری نمایید.

قیمت خرید و فروش ترانسمیتر فشار
قیمت خرید و فروش ترانسمیتر فشار
قیمت خرید و فروش ترانسمیتر فشار

برندهای تولید ترانسمیتر فشار

همان طور که پیشتر یادآور ساختیم؛ یکی از عوامل تأثیرگذار در راستای قیمت گذاری خرید و فروش ترانسمیتر فشار و اطلاعات مورد نیاز پیش از خرید این دستگاه برندهای تولیدی مختلفی هستند که سنسورهای فشار را تولید می کنند. در این خصوص برخی از برندهای تولیدی این دستگاه از شهرت و اعتبار بالاتری بهره مند می باشند و به همین علت با قیمت های بیشتری هم در بازار عرضه می شوند. اما به طور کلی با نگاهی گذرا به جهان اطراف خود در این خصوص می توان به برندهای تولیدی معتبری در این خصوص از جمله ویکا و سنسورهای فشار روزمونت و همچنین پکنز اشاره کرد که جزء برندهای پرکاربرد به شمار می آیند که نسبت به سایر برندهای تولیدی دیگر از شهرت و اعتبار بیشتری بهره مند می باشند. پس در صورتی که قصد خرید ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter را دارید؛ به برندهای تولیدی دستگاه مورد نظر توجه داشته باشید و هر یک از این برندها را در اولویت های خود قرار دهید تا از انتخاب دستگاهی کارآمد و با کیفیت تر به خوبی بهره مند گردید. بنابراین همیشه بهتر است تحقیقاتی در این زمینه صورت گیرد و از افراد فنی و کاربلد در این زمینه پرس و جو کنید تا با فراغ بال و خیالی راحت تر اقدام به خرید کالای مورد نظر کنید.

نصب و راه اندازی پرشر ترانسمیتر

به طور کلی با پرشر ترانسدیوسر آشنا شدیم. در این بخش برآنیم تا با نحوه نصب و راه اندازی پرشر ترانسمیتر فشار آشنا شویم. اما همان طور که پیشتر نیز بیان کردیم؛ دستگاه ترانسمیتر فشار در سطح وسیعی در حوزه صنایع مورد استفاده قرار می گیرد و انواع و اقسام خاصی دارد که هر یک از آن ها به طور کلی روش های خاص مربوط به خود را در هنگام نصب دارند که با دیگر انواع ترانسمیترهای فشار متفاوت می باشد. لذا با توجه به این مسئله که هر یک از انواع مختلف را با شیوه های گوناگونی نصب و راه اندازی می کنند؛ ذکر تمامی آن ها در این مختصر نمی گنجد. ولی به طور کلی باید در نظر داشت که اگر نصب ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter بر حسب عوامل مختلف به درستی نصب و راه اندازی گردد؛ این مسئله در کنار شرایط زیست محیطی تأثیر بسیار زیادی روی افزایش طول عمر دستگاه مربوطه می گذارند. همین مسئله سبب می گردد تا به هنگام نصب و راه اندازی دستگاه مربوطه آن را به دست افراد متبحر و کاربلد در این حیطه کاری سپرد تا آن ها نیز با توجه به تجربه و تخصص خود در این زمینه کلیه مراحل نصب و راه اندازی آن ها را از ابتدا تا انتهای آن به درستی صورت بخشند.

نصب و راه اندازی پرشر ترانسمیتر
نصب و راه اندازی پرشر ترانسمیتر
نصب و راه اندازی پرشر ترانسمیتر

چگونگی عملکرد و کارکرد ترانسمیتر فشار

همان طور که گفته شد انواع و اقسام سنسورهای فشار وجود دارد که هر یک از آن ها کارکردهای خاص خود را دارند که انواع ترانسمیتر های فشار بالغ بر 50 نوع می باشد. به همین دلیل است که نمی توان نحوه نصب و راه اندازی پرشر ترانسدیوسر را به طور دقیق بیان داشت. ولی به طور کلی با در نظر گرفتن انواع و اقسام ترانسمیترهای فشار می توان این گونه بیان داشت که فرستنده ها و ترانسمیترهای فشار تغییرات فشار را می توانند اندازه گیری نمایند و آن ها را به یک عدد دیجیتالی روی صفحه نمایشگر خود ارائه سازند. کارکرد پرشر ترانسمیتر فشار به طور کلی بدین شکل است که یک بخش این دستگاه به بخش تشخیص دادن فشار موجود و بخش دیگر نیز به انتقال نتیجه آن اختصاص می یابد. در خصوص نحوه عملکرد و کارکرد این دستگاه این نکته را نیز باید در نظر داشت که عملکرد ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter با ترانسمیتر اختلاف فشار با یکدیگر متفاوت می باشند و بایستی این نکته را نیز در خصوص نحوه عملکرد این دستگاه در نظر گرفت.

چگونگی عملکرد و کارکرد ترانسمیتر فشار
چگونگی عملکرد و کارکرد ترانسمیتر فشار
چگونگی عملکرد و کارکرد ترانسمیتر فشار

نحوه نصب و راه اندازی ترانسمیتر فشار

برای آنکه با نحوه نصب و راه اندازی ترانسمیتر فشار به خوبی آشنا گردید؛ بد نیست نکات و اطلاعاتی لازم را در این خصوص با همدیگر مطالعه و مرور نماییم تا این نکات را پیش از نصب و راه اندازی ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter در نظر بگیریم. از جمله نکات و اطلاعات لازم در این خصوص می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • وارد نمودن نیرویی مناسب به ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter

در صورتی که قصد نصب ترانسمیتر فشار دارید؛ باید در نظر داشته باشید که به هیچ عنوان نباید به بدنه یا هوزیگ ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter نیروی زیادی را وارد کنید. به گونه ای که با اعمال نیروی بیش از حد به مدارهای داخلی ترانسمیتر فشار آسیب وارد شود. برای این امر تنها با استفاده از یک آچار مناسب و ساده می توان ترانسمیتر فشار را  بدون اعمال نیروی خیلی زیاد پیچ نمود.

  • استفاده نکردن از تفلون

در صورتی که می خواهید از آب بندی سنسور فشار یا مهر و موم آن استفاده نمایید؛ برای این منظور هیچ نیازی به استفاده از نوارهای تفلون و یا سایر نوارها نیست. بلکه بهتر است برای این امر از واشر های آب بندی استفاده به عمل آورد که معمولا این واشرها را شرکت های تولیدی ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter روی دستگاه خریداری شده شما قرار می دهند تا شما بتوانید با استفاده از وجود آن ها به نصب و راه اندازی دستگاه مورد نظر مبادرت ورزید.

  • عدم اتصال ترانسمیتر فشار به لاین

هرگز نبایستی ترانسمیتر فشار را به صورت مستقیم به لاین یا همان خطوط لوله و نیز مخازن تحت فشار متصل کرد. چرا که اجرای این کار ممکن است فشار مازادی را ایجاد نموده و به دیافراگم ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter آسیب های جدی را وارد سازد. بنابراین می بایست ابتدا با استفاده از ابزارهای موجود مسیر رسیدن سیال به سنسور فشار را مسدود نموده و پس از نصب پرشر ترانسدیوسر به فرآیند باری دیگر مسیر سیال را باز نمود. بنابراین به جای اتصال ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter به لاین توصیه ما اتصال سنسور فشار به فرآیند است تا شما بتوانید از تجهیزات و ابزارآلات خود به خوبی محافظت نمایید و به طول دوره نگهداری آن ها بیفزایید.

با در نظر گرفتن نکات لازم در خصوص نصب و راه اندازی پرشر ترانسدیوسر شما می توانید به خوبی از دستگاه نامبرده شده استفاده به عمل آورید. بنابراین رعایت نکات گفته شده به هنگام نصب و راه اندازی سنسور فشار لازم و ضروری است و حتما می بایست کلیه مراحل نصب و راه اندازی این دستگاه را به دست افراد توانمند و کاربلد در این حیطه کاری سپرد تا وی با بهره گیری از علم و تخصص خود در این زمینه کاری خیال شما را برای نصب و راه اندازی آسان و بی دردسر راحت و آسوده خاطر نماید.

سخن نهایی

به طور کلی باید در نظر داشت که پرشر ترانسدیوسر به عنوان یک دستگاهی بسیار کارآمد و کارساز در حیطه های مختلف صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. از این دستگاه کارآمد و مفید در حوزه صنعت می توان استفاده های بسیار زیادی برد. عمده ترین کاربرد ترانسمیتر فشار به منظور اندازه گیری فشار می باشد که در محدوده های مختلف و متفاوتی می توانید از وجود اندازه گیری های آن بهره مند شده و از وجود آن ها به خوبی بهره مند شوید. در صورتی که قصد خرید این دستگاه را دارید و می خواهید از وجود آن در صنایع مختلف و ماشین آلات استفاده به عمل آورید؛ پیش از خرید این دستگاه حتما می بایست نکات و عوامل مختلفی را در نظر داشته باشید و از میان طیف وسیعی از انواع و اقسام ترانسمیتر های فشار – که تعداد آن ها افزون بر 50 مورد می باشد، شما می بایست یک نمونه از آن ها را متناسب با نیاز خود در صنعت انتخاب کرده تا به خوبی از وجود دستگاه نامبرده شده با کلیه امکانات و قابلیت هایی که در آن وجود دارد؛ به خوبی بهره مند شوید. بنابراین تحقیق و پرس و جو در خصوص انتخاب ترانسمیتر فشار Pressure Transmitter پیش از خرید این دستگاه می تواند بسیار کارآمد و کارساز باشد و شما را در انتخاب یاری کند.

کالیبره کردن – جنس کپسول مورد استفاده در آنها – میزان گستره اندازه گیری – دقت عملکرد – هوشمند بودن – محدوده اندازه گیری

اگر نصب ترانسمیتر فشار بر حسب عوامل مختلف به درستی نصب و راه اندازی گردد؛ این مسئله در کنار شرایط زیست محیطی تأثیر بسیار زیادی روی افزایش طول عمر دستگاه مربوطه می گذارند. همین مسئله سبب می گردد تا به هنگام نصب و راه اندازی دستگاه مربوطه آن را به دست افراد متبحر و کاربلد در این حیطه کاری سپرد تا آن ها نیز با توجه به تجربه و تخصص خود در این زمینه کلیه مراحل نصب و راه اندازی آن ها را از ابتدا تا انتهای آن به درستی صورت بخشند.

مطلق یا نسبی بودن فشار – دیافراگمی یا معمولی بودن دستگاه – رنج فشار – متریال مورد نیاز در دستگاه ترانسمیتر فشار – برند ساخت – نوع خورندگی ماده در رابطه با سنسور – نوع خروجی مورد نیاز برای دستگاه مربوطه

اشتراک مقاله در شبکه های اجتماعی